Kneppers autobedrijf

Midden jaren 60 begon Jan Kneppers zijn eigen bedrijf. Na 10 jaar werkzaam geweest te zijn als werkplaatschef besloot hij full-time ondernemer te worden. De klantenkring bestond uit familieleden, vrienden en andere bekenden uit zijn directe omgeving. Belangrijke aankoopargumenten waren vertrouwen en service.

Inmiddels is Kneppers uitgegroeid tot een robuust autobedrijf met verschillende automerken op een uitstekend bereikbare locatie. Wat is gebleven is het enthousiasme en de kwaliteit van onze medewerkers. De personele organisatie kenmerkt zich door stabiliteit en deskundigheid. Met bijna 200 jaar Honda ervaring tesamen zijn onze medewerkers echte ambassadeurs voor het bedrijf. In 2014 bestaat Kneppers Autobedrijf B.V. 48 jaar. 38 jaar als Honda dealer, 9 jaar als Daihatsu dealer en 3 jaar als Mitsubishi dealer. Dit is een nieuwe mijlpaal waar wij allen zeer trots op zijn.

 

MDM

Maandelijks verzorgt MDM de salarisadministratie en verricht MDM alle benodigde fiscale aangiftes. Jaarlijks verzorgt MDM de jaarrekening. Regelmatig adviseert MDM over fiscale zaken die de autobranche betreffen. Dat is prettig voor de medewerkers met een auto van de zaak van Kneppers zelf maar biedt tegelijkertijd ook extra service voor de klanten van Kneppers die immers met dezelfde vragen kunnen worstelen.

www.kneppersautobedrijf.nl