Tammo

Senior adviseur

Tammo

 

Tammo is onze generalist. Hij maakt de financieel administratieve processen van elke klant transparant en inzichtelijk. Onontbeerlijk voor een gezonde financiële basis.

Tammo signaleert, structureert en adviseert. Er zijn weinig mensen met meer gevoel voor de administratieve organisatie dan hij. Hij creëert een evenwichtig raamwerk van richtlijnen, afspraken, werkmethodieken en allerlei hulpmiddelen op elk niveau. Resultaat? Glasheldere voortgangsrapportages waar management en directie op kunnen sturen.

 

Zaken versimpelen

Tammo ondersteunt dikwijls bij het aanvragen en verantwoorden van nationale en Europese subsidies. Typisch trajecten waar veel administratieve rompslomp bij komt kijken. Tammo neemt de klant veel zorg uit handen door dit tot een minimum te beperken en highlights en risico’s glashelder te presenteren.

Een andere specialisme van Tammo is het opzetten en inrichten van projectadministraties. Juist door alleen de essentie op te nemen in de projectadministratie ontstaat eenvoud en inzicht. “Meer door minder” is zijn motto.

 

Andere MDM medewerkers leren kennen?