Over MDM

MDM administratie is opgericht in 1992. Sinds 1998 zit MDM in een karakteristiek pand aan de Haagse Koninginnegracht. In 2011 is een aparte tak opgericht: MDM accountants.

 

Midden- en kleinbedrijf

MDM werkt voor het midden- en kleinbedrijf, is zeer divers en verspreid over de hele Randstad. Maar overal geldt: MDM biedt diensten en advies op maat. De ene klant kiest voor hulp bij aangiftes, de ander laat z’n administratie geheel verzorgen en weer een ander heeft alleen een controleverklaring nodig. In gevallen waar zeer specifieke kennis nodig is, bijvoorbeeld op juridisch gebied, beschikt MDM over een prima samenwerkingsverband met verschillende specialisten.

 

Waarin MDM zich onderscheidt?

Wij kijken mee en wij kijken vooruit. Na de automatiseringsslag in de jaren 90 vindt nu een nieuwe revolutie plaats. Zo gaat het stuk voor stuk boeken van facturen en betalingen er simpelweg uit. Gaat allemaal automatisch tegenwoordig. MDM gelooft sterk in tijdsbesparing en actuele informatie. Uiteraard met voldoende waarborgen voor controles en dergelijke. Dashboard, online, scannen, uploaden, exporteren, importeren zijn daarin sleutelwoorden. MDM wil daarin vooroplopen.

 

Een gezonde financiële basis, daar staan we voor

Maar ook voor ons zijn cijfers niet het primaire doel. Wij staan voor onze klanten. Uw administratie is immers nooit af. Het is een lange relatie waar volgens ons beide kanten betrokkenheid en plezier aan moeten beleven. Deze benadering werkt aanstekelijk bij medewerkers én klanten. Van MDM mag u niet alleen een foutloze jaarrekening en degelijke adviezen verwachten, maar ook een betrokken en duidelijke uitleg.

<  Terug naar de homepage

De hulp van MDM

Een gezonde financiële basis is simpelweg noodzaak en de grootste garantie voor succes. MDM kijkt niet alleen naar de kostenkant maar kijkt verder en kijkt vooruit: wij bieden u inzicht en overzicht.

Bel 070 312 36 26

MDM

We bellen u graag op een moment dat u het beste past.

MDM respecteert uw privacy, wij zullen u nooit bellen met andere aanbiedingen of uw gegevens met anderen delen.