Over MDM

In 1992 werd MDM opgericht door Maurice de Man, nu algemeen directeur. Sinds 1998 zitten we in een karakteristiek pand aan de Haagse Koninginnegracht. Na het prille begin op de eerste etage zijn het nu vier etages geworden. Een ervaren organisatie met nog steeds enthousiaste medewerkers. Inmiddels werken er bij ons zo’n twintig medewerkers en bieden we een breed pakket aan administratieve, financiële en fiscale dienstverlening.

Midden- en kleinbedrijf

Onze klantenkring komt uit het midden- en kleinbedrijf en is zeer divers. Verspreid over de hele Randstad, van eenmanszaak tot honderden personeelsleden: MDM biedt diensten en advies op maat. De ene klant kiest voor hulp bij aangiftes, de ander laat z’n administratie geheel verzorgen en weer een ander heeft alleen een controleverklaring nodig. In gevallen waar zeer specifieke kennis nodig is, bijvoorbeeld op juridisch gebied, beschikt MDM over een prima samenwerkingsverband met verschillende specialisten.

Waarin MDM zich onderscheidt?

Wij kijken mee en wij kijken vooruit. Na de automatiseringsslag in de jaren 90 vindt nu een nieuwe revolutie plaats. Zo gaat het stuk voor stuk boeken van facturen en betalingen er simpelweg uit. Gaat allemaal automatisch tegenwoordig. MDM gelooft sterk in tijdsbesparing en actuele informatie. Uiteraard met voldoende waarborgen voor controles en dergelijke. Dashboard, online, scannen, uploaden, exporteren, importeren zijn daarin sleutelwoorden. MDM wil daarin vooroplopen.

Een gezonde financiële basis, daar staan we voor!

Maar ook voor ons zijn cijfers niet het primaire doel. Wij staan voor onze klanten. Uw administratie is immers nooit af. Het is een lange relatie waar volgens ons beide kanten betrokkenheid en plezier aan moeten beleven. Deze benadering werkt aanstekelijk bij medewerkers én klanten. Van MDM mag u niet alleen een foutloze administratie en degelijke adviezen verwachten, maar ook een betrokken en duidelijke uitleg.

 

<  Terug naar de homepage

De hulp van MDM

Een gezonde financiële basis is simpelweg noodzaak en de grootste garantie voor succes. Boekhouders kijken naar de kostenkant. MDM kijkt verder en biedt u inzicht en overzicht.

Bel 070 312 36 26

MDM

We bellen u graag op een moment dat u het beste past.

MDM respecteert uw privacy, wij zullen u nooit bellen met andere aanbiedingen of uw gegevens met anderen delen.