19-12-2018

MDM is verhuisd!

 

We hebben ons 25-jarig bestaan nog maar net achter de rug en zijn alweer volop bezig met de volgende activiteit waar we jullie graag van op de hoogte willen brengen: wij zijn verhuisd! Wij hebben ons pand aan de Koninginnegracht 41 verlaten, waar wij meer dan 20 jaar met veel plezier hebben gewerkt. Vanwege de groei van MDM waren wij toe aan een groter kantoor, en dat hebben we gevonden!

 

Het nieuwe kantoor

Vanaf begin deze maand kun je ons vinden op de Prinsessegracht 33, 2514 AP in Den Haag. Ons telefoonnummer blijft 070-312 36 26.

Het pand is een Rijksmonument uit het begin van de 18e eeuw en bijna tweemaal zo groot als ons oude pand. Het pand is volledig gerestaureerd met behoud van alle monumentale onderdelen. Het is een bijzondere en fijne werklocatie geworden.

Drie verdiepingen van het pand zijn ingericht als kantoor. De zolder is een prachtige plek voor vergaderingen en bijeenkomsten.

Ons kantoor is zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Onze nieuwe locatie ligt tegenover het Malieveld en op een steenworp afstand van het Centraal Station. Parkeren kun je het beste in de parkeergarage van het Malieveld. In de straat parkeren is ook goed mogelijk, de maximale parkeerduur is twee uur.

 

Kom eens een kijkje nemen

Begin 2019 willen wij graag een openingsfeest geven.

Ben jij nu al benieuwd naar ons nieuwe kantoor? Je bent uiteraard van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen! We geven jullie graag een rondleiding door ons prachtige nieuwe kantoor.