24-06-2019

MDM is een erkend RB-kantoor!

 

Als accountantskantoor streeft MDM naar zo goed mogelijke dienstverlening. Op accountancy- maar ook op fiscaal gebied maakt MDM ontwikkelingen door. Zo zijn al onze fiscalisten aangesloten bij een vakorganisatie waar zij hun vaktechnische kennis op peil houden en verbeteren. Recent heeft de vakorganisatie, het Register Belastingadviseurs (afgekort: RB), MDM de titel ‘Erkend RB-kantoor’ gegeven. Een titel waar wij trots op zijn. Wat houdt het precies in om RB-kantoor te zijn? In dit blog praten wij u bij.

 

Het predicaat RB-kantoor is een kwaliteitswaarborg. Het feit dat het RB, als toonaangevende vakorganisatie, zich committeert aan MDM geeft aan dat MDM voldoet aan de kwaliteitseisen die het RB stelt. Deze kwaliteitseisen zorgen er mede voor dat er binnen MDM voldoende fiscale kennis aanwezig is om klanten van kwalitatief hoogwaardige adviezen te voorzien.

 

Ook volgen onze fiscalisten met enige regelmaat vaktechnische cursussen. Op jaarbasis moeten zij per persoon minimaal 40 zogenaamde permanente educatie (PE) punten behalen. Een PE-punt staat ongeveer gelijk aan één uur cursus. Op jaarbasis zijn onze fiscalisten dus in totaal minimaal een volledige werkweek bezig met het opdoen en verbreden van vakinhoudelijke kennis. Best veel! De cursussen van het RB worden overigens alleen gegeven door beste specialisten op hun vakgebied.

 

Komen onze fiscaal specialisten er echt niet uit? Als RB-kantoor kunnen wij gebruikmaken van de fiscale kennis die binnen het RB aanwezig. Als onze kennis ophoudt, kunnen wij onze vragen dus voorleggen aan het RB.

 

Kortom: onze samenwerking met het RB biedt ons als kantoor alleen maar voordelen. Het is een mooie bevestiging dat het RB ons als RB-kantoor erkent. Wij kijken uit naar onze verdere samenwerking met het RB en zullen onze dienstverlening op alle mogelijke manieren op peil houden en verbeteren.

 

Wilt u een keertje op ons erkende RB-kantoor sparren over fiscale zaken? U kunt hiervoor contact opnemen met Jeroen Schoonderwoerd. Mailen kan naar jeroen@mdmaccountants.nl, bellen kan via 070-3123626.